Sundararajan guanya l'Obert de Sant Martí

Del passat 14 de juliol fins el 21 del mateix mes es va celebrar el XVII Obert Internacional Sant Martí 2015. Hi van participar un total de 308 jugadors, repartits en 158 al grup A i 150 al grup B, procedents de 35 països diferents, dels quals 81 eren jugadors titolats. El guanyador, després de les 9 rondes amb ritme de 90min més 30 segons d'increment per jugada, va ser el GM indi Kidambi Sundararajan sumant 7'5 punts.

 

   Des de la primera ronda del torneig ja hi van haver sorpreses com les taules del MF colombià David Becerra amb el GM Fernando Peralta o la victòria del Mestre Català Vincenç Font davant el GM rumà Marius Manolache. Els pronòstic s'anaven dissipant després de cada ronda ja que eren pocs els jugadors que s'imposaven a l'oponent a priori inferior per ELO. Tot això va anar acompanyat de partides molt lluitades i algunes amb grans sacrificis tàctics. Al final, el GM indi, que partia com a 28è del rànquing inicial, va acabant imposant-se en el torneig, cedint únicament tres taules, dues d'aquestes a les rondes 8 i 9. Empatat a punts amb el guanyador va quedar el GM armeni Karen Grigoryan. Els van seguir quatre jugadors amb 7 punts, encapcelats pel GM india Shardul Gagare, i sis més amb 6'5 punts. Destacar la gran participació de jugadors extrangers i el seus gran resultats. Com a dada només un jugadors català es va situar entre els 15 primers, el GM Daniel Alsina, que amb 6'5 punts va aconseguir l'onzè lloc. Finalment ressaltar el gran torneig del jove Mestre Català Pau Juan Bartrolí que va finalitzar 21è amb 6 punts  guanyant en les dues últimes rondes a grans jugadors com són el MI canadenc Leon Piasetski i el MI català Lluis Maria Perpinyà. 

 

 

FOTOS

© Pau Pascual Duran

  

Àlbum 1a ronda (13 de juliol)Ronda 1

 

Àlbum 2a ronda (14 de juliol)

Ronda 2

 

Àlbum 3a ronda (15 de juliol)

Ronda 3

 

Àlbum 4a ronda (16 de juliol)

Ronda 4

 

Àlbum 5a ronda (17 de juliol)

Ronda 5

 

Àlbum 6a ronda (18 de juliol)

Ronda 6

 

Àlbum 7a ronda (19 de juliol)

Ronda 7

 

Àlbum 8a ronda (20 de juliol)

Ronda 8

 

Àlbum 9a ronda (21 de juliol)

Ronda 9

 

Àlbum Entrega de premis (21 de juliol)

Entrega de premis

 

TORNEIG A CHESS-RESULTS 

PÀGINA WEB DEL SANT MARTÍ

PÀGINA WEB DE PAU PASCUAL

RETRANSMISSIÓ A TRAVÉS DE LA FCdE

RETRANSMISSIÓ A TRAVÉS DE CHESS 24

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.