L'Olot A en ratxa

Disputada la 7a ronda d’aquest Campionat, en el qual participen els 7 equips d’Olot, que, diumenge passat, va donar els següents resultats:

 

Primera Divisió

Colon Sabadell B: 3 - Olot A: 7. El 1r equip d’Olot, que, fins ara , lluitava per mantenir la categoria, amb els 4,5 punts d’aquesta setmana, té possibilitats d’estar entre els 4 primers classificats. Les puntuacions individuals van quedar com segueix: Javier Campos (1), Rafael Gonzalez (1), Rafael Busquets(0,5), Sergi Vinadell, Eduard Aymerich (1), Carles Barrera (0,5), David Pinyol (1), Monica Vilar (0,5), Josep Sobrerroca (0,5) i Miquel Canal (1).

Diumenge vinent, l’Olot A jugarà a casa contra l’equip de Sant Feliu.

 

Primera Provincial

Olot B: 2,5 – Sant Gregoti: 5,5. El segon equip d’Olot, que fins ara havia guanyat 5 rondes, va perdre a casa contra un fort equip de Sant Gregori, que van portar els primers 8 millors jugadors del seu club. Només en els dos Jordi’s, Jordi Teixidor i Jordi Dorca, van guanyuar i en Josep Ma. Mir va aconseguir taules mentre Josep Llussa, Patrick Meehan, Joaquim Bosch, Vicenç Muste i Joan Bonet van perdre.

Vilobí: 2,5 – Olot C: 5,5. El tercer equip en canvi va guanyar molt clar el seu primer punt en la lluita per no baixa la categoria. Per l’Olot jugaren i puntuaren: Moises Rodriguez, Gaspar Subirana (0,5), Robert Herrero, Josep Ma Boix (1), Lluis Puigvert (1), Marc Cros (1), Eric Yeste (1) i Weije Chen (1).

En la 8a ronda, l’equip B jugarà a fora contra Platja d’Aro, mentre que l'equip C ho farà a casa contra el Santa Pau.

 

Segona Provincial

En aquest grup els dos equips d’Olot van jugar amb el moto la participació és el més important i van aconseguir només 2,5 punts de les set rondes que s’ha de jugar en aquesta categoria i se queden en les últims llocs.

L’Olot D va fer un matx molt intens i justat contra un fort equips de L’Escala, que va portar els primers 6 jugadors de la seva llista. Però al final el resultat era 3:3. Per l’Olot jugaren i puntuaren: Michael Petereit, Albert Sala, Alexandru Gugonea (1), David Vilar, Constantin Zoitanu (1) i Ricardo Alfonso (1).

Olot E:1;5 – Figueres D: 4,5 Només la Clara Pérez va aconseguir vèncer i juntament amb en Joan Terricabras, que va entaular, van ser els únics invictes de l’equip, mentre que Francesc Soy, Luis Delgado i Manel Dominguez van perdre.  

En la fase final de la segona categoria de Girona jugarà aquest diumenge el Olot D a casa contra Gerunda E, mentre el Olot E ho fara a fora contra el equip de Guixolenc C.

 

Tercera Provincial

En aquest grup els dos equips d’Olot també van participa amb el moto que la victoria no es el més important i queden en les últims llocs. Unes victories i resultats molt clar per les altres equips: Olot F: 0 – Figueres E: 4.. Per l’Olot jugaren: Abel Lázaro, Robert Zoitanu, Josep Mas i Roger Sanchez.

Santa Eugènia D: 4 - Olot G: 0. Per l’Olot jugaren: Manel Dominguez i Ferran Cargol.

En la fase final de la tercera categoria de Girona jugarà aquest diumenge el Olot F a fora contra el equip de Vilobí B, mentre el Olot G ha de esperar una setmana.

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.