Aymerich imparable al Territorial

Queda només la ronda final del Campionat Territorial Absolut de Girona 2015 i l'Eduard Aymerich del Club Escacs Olot manté la primera posició amb un punt de diferència respecte el segon, fent que puntuant a la pròxima ronda sigui matemàticament campió de Girona Absolut amb només 18 anys recent complerts. En el possible cas que perdés i el seu únic perseguidor Marc Balaguer guanyés caldria esperar als desempats. D'aquesta manera si Aymerich guanya o fa taules seria el campió absolut de Girona 2015 i s'emportaria els premis del guanyador: 300€, plaça per disputar el Campionat de Catalunya Absolut que només poden jugar els 16 millors jugadors de tot Catalunya i una norma de Mestre Català. A més en el cas del nostre jugador serien 2 normes de Mestre Català enlloc d'una ja que amb aquest torneig sobrepassarà els 2300 punts d'ELO independentment del resultat final.

 

Per tan, després de la penúltima ronda la puntuació dels olotins queda: Eduard Aymerich (7,5), Gaspar Subirana (4), Francesc Hernández (4), Josep Ma. Boix (3,5), Miquel Canal (3,5), Marc Cros(3), Abel Lázaro (3), Josep Mas (2,5) i Ferran Cargol (2,5).

 

 

RESULTATS RONDA 8

CLASSIFICACIÓ DESPRÉS DE LA RONDA 8

APARELLAMENTS DE LA RONDA 9

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.