Eduard Aymerich campió de Girona Absolut Destacats

Aquest passat diumenge 29 de novembre es va donar per acabat el Campionat Provincial de Girona amb una durada de 9 rondes. Cal felicitar al jove jugador d’Olot (18 anys acabats de complir), l’Eduard Aymerich, que va guanyar molt clarament aquest Campionat amb 8 punts, cedint únicament dos empats i guanyant la resta de partides, incloent-hi les espectaculars victòries davant Balaguer i Castrillon, 2n i 3r classificats amb 7,5 i 6,5 punts respectivament. D’aquesta manera Aymerich va obtenir la seva primera norma de Mestre Català, va travessar la difícil barrera de 2300 punts d’ELO Català, es va emportar un premi en metàl·lic de 300 € i va obtenir una plaça per representar a la província de Girona al Campionat Absolut de Catalunya, on només juguen els 16 millors jugadors dels més de 7.500 jugadors federats que hi ha a la nostra comunitat.

 

Els resultats finals dels olotins van ser: Eduard Aymerich 1r amb 8 punts, Gaspar Subirana 23è amb 5 punts, Josep Ma. Boix 30è amb 4,5 punts, Marc Cros 34è amb 4 punts, Francesc Hernández 35è amb 4 punts, Abel Lázaro 37è amb 4 punts, Miquel Canal 40è amb 3,5 punts, Josep Mas 52è amb 2,5 punts i Ferran Cargol 54è amb 2,5 punts.

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.