Vidal lider provisional del Territorial

Després de la cinquena ronda tenim un únic lider provisional del Provincial Absolut de Girona, el MF Àlex Vidal, el clar aspirant a guanyar el títol al partir com a primer de rànquing amb més de 150 punts d'ELO de diferència respecte el segon. Va guanyar la seva respectiva partida davant un dels dos jugadors que també tenien 4 punts, David Carrasco, mentre que Mayor va perdre amb el gerundenc Guillem Salagran. Això posa a un total de set jugadors amb quatre punts i perseguidors directe de Vidal. D'entre ells serà Josep Mª Lillo qui s'enfrontarà amb blanques contra el lider provisional. Sens dubte el resultat d'aquesta partida i de les 3 partides del perseguidors cmençaran a determinar el podi del Territorial de Girona.

   Els jugadors olotins es posen amb 3'5 punts la WMF Mònica Vilar; amb 2 punts Marc Cros, Pol Verdaguer, Abel Làzaro i Moisès Rodriguez; amb 1'5 punts Jordi Olcina i Ferran Cargol; amb 1 punt Heribert Jurado i Kenneth Gómez.

 

CLASSIFICACIÓ INICIAL

RESULTATS RONDA 5

EMPARELLAMENTS RONDA 6

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.